Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Kijk dan eens binnen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
A1 telecom scan

Direct besparen op uw kosten!

Met de A1 telecom scan gaat u niet alleen direct besparen op uw kosten, ook inventariseren we hoe u als bedrijf optimaal bereikbaar kunt zijn. Veel bedrijven hebben nog een oude overeenkomst, met een oplossing die niet meer aansluit bij de hedendaagse techniek.
  • Kostenbesparend
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Hedendaagse techniek
  • Geen dure investeringen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
terug
Anti spam van A1 Internet:

A1 Antispam & Antivirus Dienst

De A1 Antispam & Antivirus Dienst filtert AL uw email adressen/gebruikers van uw domein. Het filter staat klaar voor gebruik op de servers van A1 Internet, en kan binnen enkele minuten geactiveerd worden en heeft geen enkele installatie of verandering van de bestaande email setup van uw domein nodig. Het kan beheerd worden met het uitgebreide controlepaneel, waar u eenvoudig op inlogt om de instellingen te beheren.

Waarom anti spam?
Als manager van een organisatie, kunt u het zich niet veroorloven waardevolle tijd van medewerkers te verliezen door hun dagelijks handmatig spam berichten te laten verwijderen. Ook wilt u waarschijnlijk het risico voorkomen dat een virus, verspreidt via email, uw netwerk onveilig maakt. Tegelijkertijd kunt u zich ook geen dure per-gebruiker-gebaseerde prijsmodellen of over-geprijsde hardware applicaties veroorloven. Uitbesteding van uw spam probleem aan A1 Internet bespaart u aanzienlijk veel tijd, resources en voorziet u van de hoogste filtergemiddelden op de markt.

Hoe?
De server clusters van A1 Internet  zijn al geïnstalleerd. Het enige dat nog moet gebeuren om het filter te activeren is deze toe te voegen aan de gesynchroniseerde clusters en de MX-records te vervangen in de DNS van uw domeinen, hier zorgen wij voor. U kunt geen email verliezen tijdens deze overgangsperiode en zodra uw DNS provider de veranderingen heeft geaccepteerd, zal de A1 Internet Domein Spam Filter alle spam berichten opsporen en uw netwerk schoon houden.

Voordelen:

1. Spam & Virus Vrij
Het A1 Internet Domain Spam Filter werkt buiten uw netwerk en beschermt al uw gebruikers tegen email gebaseerde virus aanvallen of phishing pogingen. Alle permanent geblokkeerde spam wordt in de quarantaine gezet op de clusters van A1 Internet voor uw revisie. Het filter herkent gemiddeld in totaal 99,98% van alle spam juist en filtert niet meer dan 1 op een miljoen goede emails onjuist.
In beide gevallen kunt u nooit een goede email verliezen en zult u altijd volledige controle behouden over wat er gefilterd wordt. Alle anti-spam, anti-virus, anti-malware en anti-harvesting technologieën worden in real-time geüpdate en beschermen uw netwerk en gebruikers met de meest geavanceerde technologieën die op de markt verkrijgbaar zijn.

2. Lage Kosten
A1 Internet biedt de beste kwaliteit van het emailbeveiliging systeem aan tegen zeer lage kosten. Inplaats van ouderwetse per-gebruiker gebaseerde prijsmodellen, laat de A1 Internet Domain Spam Filter u toe onbeperkte Gebruikers/Inboxes en onbeperkte Alias Domeinen te filteren.

3. Toenemende Efficientie
Ongeveer 93% van alle digitale berichten die rondgestuurd worden in de wereld worden op het moment beschouwd als spam, dit percentage zal de komende jaren alleen maar toenemen. Uw mailserver zal verreweg het grootste gedeelte van zijn verwerkingscapaciteit besteden aan het omgaan met en het afleveren van spam aan uw gebruikers als u nog geen filter gebruikt. Door het implementeren van een oplossing dat server-side buiten uw netwerk werkt, zal dit resource verbruik aanzienlijk worden verminderd en zult u nooit meer overbelaste mailservers meer hebben als gevolg van spam.

4. Nauwkeurigheid en Controle
De gemiddelde spam detectie van A1 Internet ligt op 99,98%. De ratio van foutief geblokkeerde email of false-positives, is minder dan een op een miljoen (0,0001%). Voor controle kunt u altijd uw web-based gebruikers quarantaine nakijken met geavanceerde zoekopties, die u de mogelijkheid geven om snel door grote hoeveelheden gequarantainde berichten te zoeken. U kunt ook een dagelijks of wekelijks PDF-rapport activeren, dat een opsomming geeft van de filterresultaten en u de mogelijkheid geeft berichten met een eenvoudige klik vrij te geven. 

Indien er emails in de log staan die zijn tegen gehouden kunt u die zelf alsnog selecteren voor afleveren. U hebt dus altijd volledige controle over al uw email boxen!
 
Neem contact op om een anti spam account aan te vragen of meer informatie aan te vragen.
terug
A1 Internet

Meer informatie

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Neem contact op