Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Kijk dan eens binnen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
A1 telecom scan

Direct besparen op uw kosten!

Met de A1 telecom scan gaat u niet alleen direct besparen op uw kosten, ook inventariseren we hoe u als bedrijf optimaal bereikbaar kunt zijn. Veel bedrijven hebben nog een oude overeenkomst, met een oplossing die niet meer aansluit bij de hedendaagse techniek.
  • Kostenbesparend
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Hedendaagse techniek
  • Geen dure investeringen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
terug
Wat kan ik met de Cloud Harddrive

Wat kan ik met de Cloud Harddrive?

Rushfiles Cloud Harddisk van A1 Internet wat is het en wat kan ik er mee?
De Rushfiles Cloud harddisk van A1 internet is een online harddisk. Feitelijk slaat u al uw data op in een disk in de cloud. Echter het werkt als een lokale disk!

U merkt geen verschil met een normale harddisk in uw pc of apple pc.

Op deze manier heeft u een onbeperkte opslag capaciteit en kunt u overal vandaag bij uw data en waar u ook bent u heeft altijd beschikking over uw data!

Als bedrijf kunt u gezamenlijk op de cloud drive werken. Iedere gebruiker kan zijn eigen directory hebben en iedere gebruiker bepaald zelf of hij zijn data wil delen met andere gebruikers. Ook kunnen directory;s ingericht worden om gezamenlijk te gebruiken. Hierdoor heeft iedereen altijd de beschikking over dezelfde data en dezelfde versie!

Het systeem heeft een versie beheer, zodat u precies kunt zien welke versies er allemaal zijn en welke er zijn geweest en op welke datum een bestand is aangepast. Komt u er later achter dat een bestand foutief is aangepast of wilt u terug naar een oudere versie? Dat kan! U kunt altijd terug naar een vorige versie! De versie van vorige week , vorige maand, het kan allemaal!

Heeft u een bestand verwijderd en later realiseert u zich dat het niet verwijderd had mogen worden ? Geen probleem! U haalt het bestand met 1 druk op de knop terug!

De Rushfiles Cloud Hardisk van A1 Internet heeft tevens Apps voor Apple IOS , Android en Windows phone. U kunt dus ook bij uw data vanaf uw mobiele devices waar u ook bent en welk device u ook gebruikt. Dus ook onderweg kunt u bij uw data en uw data opvragen of aanpassen!

Word een device gestolen? Of gaat een medewerker weg bij uw bedrijf? Met 1 druk op de knop kunt u een remote-wipe uitvoeren en word de data voor de gebruiker of de device onbruikbaar! U houd altijd de controle over uw data!

Alle data word in Nederland veilig en gecodeerd opgeslagen. Heeft zelf een eigen sleutel welke de codering van uw data regelt. U bent de enige die bij uw data kan! De versleuteling gebeurd op basis van een 2048 bits sleutel. Niet alleen de data word gecodeerd opgeslagen, maar ook de verbinding tussen uw device, PC, Apple of iPad is beveiligd met een 2048 bits sleutel. Dus ook over publieke netwerken kunt u altijd veilig bij uw bestanden ook over publieke Wifi of 3G of 4G netwerken.

Wilt u een bestand delen met een externe gebruiker? Ook dat kan met 1 druk op de knop. Het systeem stuurt een email naar de gebruiker met wie u een bestand wil delen. U geeft aan hoe lang het bestand voor hem beschikbaar is en wat hij met het bestand mag doen. Alleen lezen, wijzigen etc. Ook kunt u de toegang beveiligen met een wachtwoord. Op deze manier kunt u ook grote bestanden eenvoudig delen met derden!

Heeft u geen internet tijdelijk op uw pc of device? Geen probleem de bestanden op de Rushfiles Cloud Harddisk zijn ook offline beschikbaar! U geeft zelf aan welke directory’s of bestanden u gesynchroniseerd wilt hebben! Zodra er weer internet verbinding is zal de rushfiles cloud harddisk de bestanden synchroniseren!

Backups? Alles word binnen het A1 cloud harddisk systeem gebackupped en over meerdere locaties opgeslagen! 100% veilig! Nooit meer kans op data verlies!
terug
A1 Internet

Meer informatie

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Neem contact op