Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Kijk dan eens binnen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
A1 telecom scan

Direct besparen op uw kosten!

Met de A1 telecom scan gaat u niet alleen direct besparen op uw kosten, ook inventariseren we hoe u als bedrijf optimaal bereikbaar kunt zijn. Veel bedrijven hebben nog een oude overeenkomst, met een oplossing die niet meer aansluit bij de hedendaagse techniek.
  • Kostenbesparend
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Hedendaagse techniek
  • Geen dure investeringen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
terug
Vergelijking met andere cloud harddrives

Vergelijking met andere cloud harddrives

Ziet u door alle cloud bomen het bos niet meer?
Hieronder vind u een vergelijking alle Online Cloud harddisk aanbieders. Door de grote vraag naar Online opslag is er een grote groei in aanbieders van Cloud opslag diensten. Om een juiste keuze te kunnen maken hebben wij hieronder de meest bekende aanbieders onder elkaar gezet en voor en tegens erbij vermeld.

Dropbox
Waarschijnlijk de meest bekende aanbieder van Online storage. We vergelijken hier de DropBox Business variant.
Het bied standaard mogelijkheden als bestanden beveiligd opslaan, bestanden delen, geen opslag limiet. Versleuteling op basis van 128-bits AES-versleuteling. Dropbox is vooral geschikt voor gebruikers die niets meer en niets minder willen dan het synchroniseren van bestanden, zonder toeters en bellen. De Dropbox-site biedt immers geen web-apps. De vraag is echter of zakelijke gebruikers hun documenten bij een Amerikaanse partij willen stallen. Prijs per gebruiker per maand EUR 14.

iCloud Drive
iCloud Drive is de opslagdienst van Apple. iCloud heeft geen zakelijke variant en is eigenlijk gemaakt voor Apple devices.
Op apple devices werkt het uitstekend, alleen het is minder geschikt binnen een bedrijf waarbij meerdere operating systemen gebruikt worden.

Google Drive for Work
We richten ons hier op de Google drive for Work de zakelijke google drive versie.

Google Drive ondersteunt diverse bestandstypen zoals Autodesk AutoCAD-bestanden, Photoshop (psd.)-Bestanden, en zelfs Adobe Illustrator-bestanden. Maar het ontbreekt aan de basis. Je kunt bijvoorbeeld alleen Microsoft Office-documenten bekijken, maar geen Microsoft Office-documenten bewerken. Al deze bestanden worden geconverteerd naar Google Docs om te bewerken. Dat kan lastig zijn als u gebruik maakt van een telefoon. Verder speelt hier ook weer dat je data bij een amerikaanse partij staat. En val je ook onder de amerikaanse wetgeving!

OneDrive
Onedrive is het oude ‘skydrive’ van Microsoft. Het word voornamelijk gebruikt door bedrijven die ook office365 gebruiken omdat het daarbij standaard word meegeleverd. Voordelen zijn dat het geïntegreerd is met Office365. Nadeel is vooral dat Microsoft nog wel eens besluit haar voorwaarden aan te passen waardoor je opeens voor een voldongen feit kunt staan.

Rushfiles van A1 Internet Cloud Harddisk
A1 Internet biedt RushFiles Cloud Harddisk aan. Een Cloud harddisk die werkt als locale harddisk. Zowel binnen Apple als Windows omgevingen. Je merkt eigenlijk geen verschil. Bestanden kunnen zowel Online als Offline benaderd worden. Voordelen zijn; Data staat gewoon in Nederland en niets te maken met Amerikaanse wetgeving. Zeer uitgebreid (onbeperkt aantal versies per bestand, bestanden altijd terughalen na verwijdering, geen beperking in opslag ruimte). Verder kunt u uw data ook gebruiken via uw iPad, Android device of Windows phone. U betaald slechts EUR 5 per gebruiker per maand en verder niets! Beschik altijd en overal veilig over uw data en probeer de dienst nu gratis uit!
terug
A1 Internet

Meer informatie

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Neem contact op