Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Kijk dan eens binnen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
A1 telecom scan

Direct besparen op uw kosten!

Met de A1 telecom scan gaat u niet alleen direct besparen op uw kosten, ook inventariseren we hoe u als bedrijf optimaal bereikbaar kunt zijn. Veel bedrijven hebben nog een oude overeenkomst, met een oplossing die niet meer aansluit bij de hedendaagse techniek.
  • Kostenbesparend
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Hedendaagse techniek
  • Geen dure investeringen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
terug
Hoe werkt de cloud harddrive

Hoe werkt de cloud harddrive

Hoe werkt Rushfiles?
Rushfiles biedt u dezelfde functionaliteit als een centrale fileserver. U kunt met al uw medewerkers tegelijk op de centrale harddisk werken.

Al uw medewerkers kunnen een eigen directory hebben, maar er kunnen ook gezamenlijke directory’s zijn waar algemene bestanden staan die door iedereen te openen en indien gewenst te bewerken zijn. Hierdoor werkt iedereen altijd met de laatste versie van het bestand.

Om Rushfiles te gebruiken word er een stukje software op de PC of laptop geïnstalleerd. De software is er voor Apple en Windows, maar ook voor mobiele devices zoals Android, Apple of Windows Mobile apparatuur.

Na installatie van de software kunt u de software opstarten en word er een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd. Nadat dat is ingesteld bent u verbonden met de Rushfiles Cloud Harddrive.

U ziet hier alle directory’s en bestanden waar u recht op heeft en afhankelijk van uw rechten kunt u hier zelf directory’s aanmaken.

U werkt de RushFiles Cloud harddrive alsof het een lokale disk is. U merkt geen verschil. De bestanden op uw Cloud Harddrive kunnen ok gesynchroniseerd worden met uw device. Hierdoor kunt u ook zonder internet verbinding bij die bestanden. Als u er mee werkt en wijzigingen aanbrengt zal Rushfiles deze zelf weer synchroniseren zodra er weer een internet verbinding beschikbaar is.

Van alle bestanden word de versie bijgehouden. Dat betekend dat als u zich na enige tijd bedenkt over wijzigingen die u in een bestand heeft gemaakt u altijd naar een oudere versie terug kunt. U kunt zelf kiezen welke versie u wilt openen.

Dit geld ook voor het verwijderen van bestanden. Als u een bestand verwijderd en zich later realiseert dat dat niet de bedoeling was kunt u eenvoudig het verwijderde bestand terug halen!

Alle data wordt met een eigen bedrijfs-sleutel opgeslagen en gecodeerd hierdoor bent u de enige die toegang tot uw data heeft. Alle data staat versleutelt op onze servers ook wij of derden hebben nimmer toegang uw data. Wel van belang is dat u uw sleutel zelf altijd goed bewaard!

Wilt U meer weten over Rushfiles de Cloud harddisk die A1 aanbied? of eens gratis de Cloud harddrive proberen? Klik dan HIER om een gratis account aan te maken en zelf het gemak te ervaren van uw bestanden in de Cloud.
A1 Internet

Meer informatie

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Neem contact op