Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Kijk dan eens binnen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
A1 telecom scan

Direct besparen op uw kosten!

Met de A1 telecom scan gaat u niet alleen direct besparen op uw kosten, ook inventariseren we hoe u als bedrijf optimaal bereikbaar kunt zijn. Veel bedrijven hebben nog een oude overeenkomst, met een oplossing die niet meer aansluit bij de hedendaagse techniek.
  • Kostenbesparend
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Hedendaagse techniek
  • Geen dure investeringen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
terug
SIPtrunk van A1 Internet:

Bellen met je bestaande telefooncentrale

Een SIP Trunk is te vergelijken met een “normale telefoonlijn”, zoals een analoge of ISDN telefoonlijn. Over een analoge lijn kan maximaal 1 gesprek worden gevoerd. ISDN is in verschillende soorten te verkrijgen. Over een ISDN-2 kunnen maximaal 2 gesprekken tegelijk worden gevoerd. En over een ISDN-30 zijn dat 30 gelijktijdige gesprekken. Het verschil met een SIP Trunk is dat de gesprekken niet meer via die “gewone telefoonlijn” lopen, maar over een IP dataverbinding.

Waarom een SIP trunk van A1?
U kunt met een SIP Trunk direct geld besparen. Dit kunt u zowel doen op de maandelijkse abonnementskosten als op de belminuten. De ISDN lijnen of analoge lijnen kunnen worden opgezegd. Het enige wat u nodig heeft is een stabiele Internet verbinding met voldoende beschikbare bandbreedte en een Gateway Router die VoIP compatibel is. Een SIP Trunk heeft in principe een onbeperkt aantal doorgangen. De enige technische beperking is de beschikbare bandbreedte. Over een ADSL verbinding met een upload van 1 Mbit/s, kunnen 8 simultane gesprekken worden gevoerd. Over een 10 Mbit/s glasaansluiting, zijn dat er al een 80. Daarnaast kunt u veel geld besparen op uw belkosten. Kijkt u maar eens naar de super scherpe tarieven van VirtualPBX. Tot 70% besparing is in de praktijk heel goed mogelijk.

Vast Mobiel integratie
Hierbij kunnen we ook SIMM kaarten leveren voor een Vast Mobiel integratie. Deze SIMM kaarten kunnen we indien gewenst op SIP niveau afleveren op uw SIPtrunk! Hierdoor kan een mobiele telefoon als volledig geïntegreerd toestel binnen elke centrale gekoppeld worden zonder verdere aanpassingen aan de bestaande infrastructuur!

Waarvoor kan ik een SIPTrunk gebruiken
Een SIP Ttrunk kan aangesloten worden op diverse apparaten die het SIP protocol ondersteunen. We noemen een aantal voorbeelden:

  • Traditionele telefoon centrale
Wanneer uw traditionele telefooncentrale een VoIP module heeft, kunt u de SIP Trunk van VirtualPBX hiervoor gebruiken. Dit zou voor zowel uitgaande als inkomende gesprekken kunnen, maar ook bijvoorbeeld alleen voor uitgaande gesprekken. Dmv LCR (Least Cost Routing) kan dan de goedkoopste route worden gekozen, wat in bijna alle gevallen Voicedeals zal zijn.

  • IP Telefoons
De SIPTrunk is zeer flexibel. Deze kan aangesloten worden op een geavanceerde centrale met bijvoorbeeld 100+ simultane gesprekken maar ook op een IP telefoon met 1 simultaan gesprek. Het is een kwestie van de SIP trunk configureren en u kunt direct bellen of gebeld worden.

  • Dedicated IP telefooncentrale
Wanneer u een IP telefooncentrale bij uw klant of bij uzelf plaatst, kan de VirtualPBX SIPTrunk hier eenvoudig voor gebruikt worden. Wij ondersteunen standaard de meest gebruikte centrales.

  • Hosted telefooncentrale
Hiervoor geld het zelfde als voor de Dedicated variant. Voor elke tenant kan 1 of meerdere SIPtrunks worden besteld.

  • Xelion Hosted Telefonie

U levert zelf Xelion de Hosted Telefonie oplossing? Wij hebben voor U de perfecte SIPtrunk oplossing voor uw telefooncentrales en uw klanten! Laat klanten extra besparen door gebruik te maken van onze extra voordelige inkoop tarieven!

Wilt u meer informatie over SIPtrunks neem dan contact met ons op.
terug
A1 Internet

Meer informatie

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Neem contact op