Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Kijk dan eens binnen onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.
A1 telecom scan

Direct besparen op uw kosten!

Met de A1 telecom scan gaat u niet alleen direct besparen op uw kosten, ook inventariseren we hoe u als bedrijf optimaal bereikbaar kunt zijn. Veel bedrijven hebben nog een oude overeenkomst, met een oplossing die niet meer aansluit bij de hedendaagse techniek.
  • Kostenbesparend
  • Deskundig en onafhankelijk advies
  • Hedendaagse techniek
  • Geen dure investeringen
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
terug
A1 en Microsoft Teams

A1 en Microsoft Teams

A1, Xelion en Microsoft teams tezamen vormen de ideale combinatie om als bedrijf ook in deze moeilijke tijden optimaal bereikbaar te zijn.

Door de Corona Crisis werken steeds meer medewerkers vanuit huis en vergaderingen vinden steeds meer online plaats. U wilt als bedrijf wel optimaal bereikbaar blijven voor uw klanten, ook als het merendeel van uw personeel vanuit huis werkt!

A1 heeft daarvoor de perfecte oplossing met de combinatie van Xelion Hosted Telefonie en Microsoft Teams. De perfecte combinatie om optimaal bereikbaar te zijn, of uw medewerkers nu vanuit huis of kantoor werken!

Met Xelion heeft U  de meest geavanceerde telefoon centrale en met Microsoft Teams heeft U de ideale omgeving om optimaal samen te werken! Zowel voor medewerkers onderling, als ook om (video) vergaderingen bij te wonen of zelf te initieren met uw klanten en/of leveranciers!

Wilt U meer weten wat A1 U kan bieden om uw bedrijf ook in deze Corona crisis optimaal bereikbaar te houden, neem dan contact met ons op!
A1 Internet

Meer informatie

Heb jij een vraag over een product of dienst van A1 Internet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.
Neem contact op