Virtuele servers

Virtuele servers van A1: optimale online performance

virtuele servers vmware

De virtuele servers van a1 bieden u als ondernemer een flexibele en veilige hostingomgeving. Met VMware virtualisatie neemt ook de beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties sterk toe. Andere gebruikers kunnen de prestaties en de beschikbaarheid van uw virtuele server namelijk niet beïnvloeden. Zo genieten uw klanten van een optimale online performance!
Optimale vrijheid met een virtuele server.

Met een virtuele server van A1 kunt u uw eigen server in richten. U bepaalt zelf welk besturingssysteem, software en applicaties worden geïnstalleerd. Zo houdt u met VMware virtualisatie de controle over uw server. VMware virtualisatie is met name geschikt voor centraal geplaatste bedrijfsapplicaties, websites en webapplicaties die veel verkeer genereren.
Virtuele servers zijn schaalbaar en redundant.

Tijdelijke drukte of een structurele groei? Met VMware virtualisatie kan de capaciteit van uw virtuele server snel worden uitgebreid. Ook over de veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Alle virtuele servers van proserve zijn dubbel uitgevoerd (redundant). Uw klanten zullen – in geval van een incident – niets merken. Een vertrouwd gevoel!

Interesse in een Virtuele Server?

U wilt veilige en flexibele oplossingen voor al uw hosting activiteiten? En zich volledig focussen op uw core business? Voor meer informatie over virtuele servers van A1 neemt u contact op met één van onze accountmanagers via 0513 646493 of vraagt u per Email meer informatie aan.

WIl u meer weten over de virtuele servers van A1 internet?