Virtual PBX

Hosted Telefonie / Virtual PBX van A1 Internet op basis van Xelion

virtual pbx xelion hosted telefonie

Een belangrijk onderdeel van de A1 dienstverlening is de Hosted Telefonie / Virtuele telefooncentrale.
Dit is een volwaardige telefooncentrale welke A1 volledig als dienst aan haar klanten aanbiedt. A1 levert Xelion, een volledig Nederlands product!

Investeer zelf niet langer zelf in een eigen centrale op locatie maar maak gebruik van de online cloud dienst van A1. De Hosted telefonie oplossing van Xelion is binnen 1 werkdag volledig op te leveren indien gewenst.

U kunt zelf bepalen hoeveel gebruikers / toestellen u nodig heeft en betaald alleen voor wat u nodig heeft!

Het enige wat u nog op locatie nodig heeft zijn;

– Een kwalitatief goede internet verbinding
– IP telefoons / of PC’s / Laptops voorzien van een headset of USB hoorn

– Recente PC’s (Apple of Windows 7 of hoger)

Bijna alle bestaande IP telefoons zijn te gebruiken op ons platform. Heeft u reeds een bestaande IP telefooncentrale ? Dan kunnen wij de bestaande telefoons vrij eenvoudig opnieuw instellen voor de geavanceerde Xelion Hosted Telefonie oplossing.

U heeft de keuze om de centrale volledig naar uw wens door A1 te laten inrichten en opleveren of U kunt zelf het volledige beheer en inrichting van uw centrale ter hand nemen, de keuze is volledig aan U.

Hierbij bieden we ook de mogelijkheid om eigen simm kaarten te leveren voor een Vast Mobiel integratie met Xelion! Uw mobiele telefoon wordt dan een vast onderdeel van uw bedrijfs centrale.

Wilt u meer informatie kijk dan op de speciale site voor hosted telefonie op de Virtual PBX site en klik dan hier >> Hier <<

 

Graag komen we in gesprek voor gratis analyse van uw huidige telecom installatie en de mogelijkheden die U heeft om direct te beginnen met besparen! Neem contact met ons op via tel: 0513-646493 onze medewerkers staan voor U klaar.