Hosted Telefonie met Xelion

Telefonie oplossingen van A1 Internet

telefonie op basis van Xelion

 

A1 biedt een aantal geavanceerde oplossingen voor telefonie.

Hosted Telefonie van A1 Internet

A1 is van oudsher een van de eerste leveranciers van het Nederlandse Xelion product. Xelion is een volwaardige telefoon centrale met alle moderne functies die u van een hedendaagse telefoon centrale zou verwachten, en meer!

Denk hierbij aan wachtrijen, keuze menu’s, onbeperkt aantal toestellen, meerdere telefoonnummers, wachttijd aankondiging bij drukte etc.
U kunt gebruik maken van IP telefoons of bellen met uw PC of Laptop.

Betalen doet U alleen per actieve gebruiker en U kunt maandelijks bepalen hoeveel licenties / gebruikers U nodig heeft. Xelion is uitermate schaalbaar, of u nu met 2 medewerkers bent of met 500 Xelion heeft ook voor U een perfect passende oplossing!

SIPtrunks van A1 Internet

Indien u zelf een telefonie oplossing heeft kan A1 u ook voorzien van een SIPtrunk. Dit is een koppeling van uw centrale naar onze telefonie switch.
We kunnen uw telefoonnummers porteren, u voorzien van nieuwe telefoonnummers en voorzien van een redundante koppeling naar onze telefonie switch.

Een SIPtrunk is bovendien helemaal gratis, u betaald alleen een klein bedrag per maand per actief telefoonnummer en natuurlijk de gemaakte gesprekskosten! En die liggen gemiddeld 40% onder de tarieven van KPN!

Hier naast kunt u een keuze maken uit deze diensten een meer informatie vinden

Vast – Mobiel integratie

 

A1 Internet biedt onder de naam Virtual PBX ook volledige vast-mobiel integratie! Gebruik uw mobieltje als vast toestel binnen uw centrale. Geen onderscheid meer tussen een vast toestel en een mobiel toestel. U gebruikt uw mobiele toestel alsof het een vast toestel is. Geen hoge kosten meer voor het bellen met uw mobiel! Altijd en overal bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Telefonisch vergaderen?

U wilt graag minder kilometers maken en effectiever vergaderen of overleg voeren? Overweeg om te beginnen met telefonisch vergaderen!

Gratis aanmelden via een samenwerkingsverband met 2Conference, in heel Europa lokaal inbeelden en gen abonnement noodzakelijk!