A1 op zoek naar Partners

A1 Internet zoekt Partners!

 

partners voor a1 internet

Als automatiseerder, full service internetbureau, system integrator of telecombedrijf wilt u uw klanten zo goed mogelijk bedienen. Met de meest vooruitstrevende techniek en oplossingen. Met ons Partner Programma bieden wij een technisch platform en ondersteuning, waar u uw eigen waarde (en merk) aan kunt koppelen. A1 Internet zorgt dat de puzzel stukjes bij elkaar komen!

Uw klanten vragen om de mogelijkheden van een innovatieve online infrastructuur en om de vooruitstrevende internetdiensten die zij in de markt zien. U kunt deze oplossingen structureel in uw portfolio opnemen. Met de volledige kennis en ondersteuning die uw onderneming daarbij nodig heeft. Een technisch platform, waar u uw eigen waarde en diensten aan toevoegt. En de ondersteuning van A1 in sales, marketing en operatie.

COMMITMENT

Ons doel is het leveren van een breed portfolio aan cloud-hosting, connectiviteit en online diensten, met de beste ondersteuning in de markt. Wij zijn er daarbij op gericht de online infrastructuur van de klanten van onze partners / resellers succesvol in te richten en te migreren. Om dat te doen, is commitment nodig. Commitment van onze partners en resellers, maar ook van ons. Op die manier profiteren wij samen van een langdurige samenwerking. Samen staan wij garant voor groei in omzet, kwaliteit in levering en een heldere en prettige manier van communiceren.

UW EIGEN MERKNAAM

Als partner van A1 internet kunt u onze dienstverlening volledig onder uw eigen merknaam integreren in uw portfolio. Uw volledige marketing kunt u geheel in uw eigen huisstijl naar uw klanten communiceren, net als alle andere documentatie zoals facturen. U profiteert optimaal van onze veelzijdige expertise en kennis in infrastructuur en internetdiensten. En dat alles onder uw eigen logo en merk. Ook de facturatie geschied dan volledig onder uw eigen naam.

ONZE PARTNERS / RESELLERS

Onze partners zijn automatiseerders, full service internetbureaus, system integrators en telecombedrijven. Wij hebben ons volledig gecommitteerd om ook voor hen een klantvriendelijke, daadkrachtige en innovatieve partner te zijn. Doordat wij een uitgebreide portal hebben die resellers kunnen gebruiken, kunnen alle diensten eenvoudig en snel door de reseller zelf aangemaakt en besteld worden. De reseller kan zelf ook de diensten volledig beheren.

AUTOMATISEERDERS

 • Speel in op de toenemende vraag naar dienstverlening vanuit een ‘cloud-model’
 • Maak gebruik van het betrouwbare en schaalbare platform van A1
 • Richt u op het leveren van uw eigen toegevoegde waarde

INTERNETBUREAUS

 • Speel in op veranderende vraag en zorg voor een optimale werking van webomgevingen
 • Schaal en richt zowel productie-omgeving als de testomgeving zelf eenvoudig in
 • Bedien uw klanten volledig; van de techniek tot uw eigen toegevoegde waarde

SYSTEM INTEGRATORS

 • Speel in op de vraag naar hybride cloud-modellen
 • Maak gebruik van de vele integratiemogelijkheden van onze producten
 • Creëer een one-stop-shop voor uw klanten
 • Als grootste dealer van Rushfiles kunnen wij u een perfecte cloud harddisk oplossing bieden voor uw klanten

 

TELECOM

 • Maak gebruik van onze cloud-kennis en zet deze direct in voor uw klanten
 • Naadloze integratie van onze producten met uw bestaande portfolio
 • Verkort uw Time-to-Market voor cloud-diensten
 • Levering de nieuwste versie van Xelion het perfecte Hosted Telefonie platform (Xelion 6)
 • Vast Mobiel integratie. Doordat A1 zelf MVNO is en een volledige SIP gebasseerde mobiele dienst heeft met eigen SIMM kaarten kunnen we een volledige integratie van Vast Mobiel op SIP niveau bieden
Meer weten over het partner programma van A1 internet?