Hoe werkt de cloud harddrive

Hoe werkt Rushfiles?

Rushfiles biedt u dezelfde functionaliteit als een centrale fileserver. U kunt met al uw medewerkers tegelijk op de centrale harddisk werken.

Al uw medewerkers kunnen een eigen directory hebben, maar er kunnen ook gezamenlijke directory’s zijn waar algemene bestanden staan die door iedereen te openen en indien gewenst te bewerken zijn. Hierdoor werkt iedereen altijd met de laatste versie van het bestand.

Om Rushfiles te gebruiken word er een stukje software op de PC of laptop geïnstalleerd. De software is er voor Apple en Windows, maar ook voor mobiele devices zoals Android, Apple of Windows Mobile apparatuur.

Na installatie van de software kunt u de software opstarten en word er een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd. Nadat dat is ingesteld bent u verbonden met de Rushfiles Cloud Harddrive.

U ziet hier alle directory’s en bestanden waar u recht op heeft en afhankelijk van uw rechten kunt u hier zelf directory’s aanmaken.

U werkt de RushFiles Cloud harddrive alsof het een lokale disk is. U merkt geen verschil. De bestanden op uw Cloud Harddrive kunnen ok gesynchroniseerd worden met uw device. Hierdoor kunt u ook zonder internet verbinding bij die bestanden. Als u er mee werkt en wijzigingen aanbrengt zal Rushfiles deze zelf weer synchroniseren zodra er weer een internet verbinding beschikbaar is.

Van alle bestanden word de versie bijgehouden. Dat betekend dat als u zich na enige tijd bedenkt over wijzigingen die u in een bestand heeft gemaakt u altijd naar een oudere versie terug kunt. U kunt zelf kiezen welke versie u wilt openen.

Dit geld ook voor het verwijderen van bestanden. Als u een bestand verwijderd en zich later realiseert dat dat niet de bedoeling was kunt u eenvoudig het verwijderde bestand terug halen!

Alle data wordt met een eigen bedrijfs-sleutel opgeslagen en gecodeerd hierdoor bent u de enige die toegang tot uw data heeft. Alle data staat versleutelt op onze servers ook wij of derden hebben nimmer toegang uw data. Wel van belang is dat u uw sleutel zelf altijd goed bewaard!

Wilt U meer weten over Rushfiles de Cloud harddisk die A1 aanbied? of eens gratis de Cloud harddrive proberen? Klik dan HIER om een gratis account aan te maken en zelf het gemak te ervaren van uw bestanden in de Cloud.