Domein naam registreren

Vul uw gewenste domein in voor registratie;

domein registratie a1 internet bij sidn

Domein registreren

Met een domeinnaam registratie wordt het mogelijk gemaakt dat uw website een unieke plek op internet krijgt. Registreer hier uw gewenste domeinnaam. Wist u dat uw website met een eigen domeinnaam registratie veel beter gevonden wordt op internet. Ook is een domeinnaam registreren nu extra voordelig.

Domeinnaam registreren: de voordelen van A1 Internet

Een domeinnaam registreren doet u nergens goedkoper dan bij A1 Internet. Ook onthouden uw klanten uw domeinnaam beter na een passende domeinnaam registratie. Daarnaast biedt het registreren van een domeinnaam u de mogelijkheid om e-mail te ontvangen en verzenden via deze domeinnaam. U hoeft dus nooit meer een (email)adres wijziging door te geven, U heeft altijd uw eigen vaste adres op het Internet!
Bij een domein registratie bieden we nu een tevens gratis Webhosting aan voor het eerste jaar!

Bij A1 internet kunt u meer dan 600 verschillende domein extensies registreren. De NL domein extensie wordt als meeste door ondernemers gebruikt en wordt uitgegeven door de SIDN. Doordat er natuurlijk al veel domeinen geregistreerd zijn kan het zijn dat Uw gewenste naam al bezet is. U kunt dan eventueel voor een andere extensie kiezen, een veel gekozen alternatief is .EU en binnen friesland is ook .FRL inmiddels populairder aan het worden, zeker als uw onderneming lokaal ingesteld is. Als u hier boven de domein naam invult zal het systeem zelf de meest gebruikte extensies voor u controleren op beschikbaarheid. U kunt dan meteen een keuze maken welke domeinen u wilt registreren, registreren kan met 1 klik en is meteen na registratie actief!

Standaard verwijzen we deze domeinen naar uw gratis webhosting zodat u meteen gebruik kunt maken van uw domeinen. Niet alleen voor Email maar ook uw site kunt u hier direct op plaatsen inclusief gebruik van WordPress. Voor WordPress zijn vele 100den template’s beschikbaar die veelal gratis ook te verkrijgen zijn.

Wenst U hulp bij het opzetten van een website? U heeft twijfels over de door U gewenste domein naam? Neem contact met ons op en wij helpen U verder!