Xelion in de Zorgsector

Xelion6 heeft voor zorgsector alternatief voor de portofoon

De zorgsector verandert in hoog tempo. Organisaties vragen slimmere oplossingen om op een moderne en effectieve manier met cliënten en onderling met collega’s te kunnen communiceren. Effectief communiceren betekent dat zorgmedewerkers elke vorm van communicatie op één en hetzelfde toestel kunnen afhandelen. Naast telefonie, patiënten alarmen en toegangscontrole bestaat er nu een alternatief voor portofonie via de smartphone van de zorgverlener. Dus geen piepers, portofoons en andere toestellen meer nodig: alles verloopt via een eenvoudig te bedienen menu op het mobiele telefoontoestel.

Telecommunicatiespecialist Xelion is al enkele jaren succesvol in de zorgsector. Duizenden zorgprofessionals voor onder meer de intramurale zorg, thuiszorg en jeugdzorg werken met Xelion. Een belangrijk aspect van de Xelion-oplossing is, dat alle vormen van communicatie via één toestel kunnen worden afgehandeld. Dat maakt het leven voor zorgverleners stukken eenvoudiger, omdat het bedieningsgemak enorm wordt verbeterd. En omdat alles via één toestel verloopt besparen werkgevers in de sector fors op de investering op aanschaf en onderhoud van diverse losse apparaten voor verschillende functies.

xelion in de zorgsector
Met het portofonie-alternatief in Xelion6 worden niet alleen zorgverleners geholpen, maar ook bedrijfshulpverleners zijn niet langer aangewezen op een portofoon voor hun communicatie. BHV’ers kunnen nu

gewoon via hun smartphone een oproep doen aan meerdere collega-BHV’ers en via push-to-talk berichten zenden. Een extra investering in portofoons is daarmee voor veel bedrijven niet meer nodig.

 

Xelion is de Hosted Telefonie oplossing van Nederlandse bodem. Voor een vast bedrag per maand heeft U de perfecte telecom oplossing voor uw bedrijf. Investeer niet langer in een PBX oplossing op locatie maar stap over op de Hosted Telefonie oplossing van Xelion. Wilt U meer informatie of een demonstratie? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

 

VoiceDeals biedt nu ook Xelion One, hierbij betaald U per medewerker slechts EUR 15 per maand inc. alle gesprekkosten! U wilt overzicht in uw telecom kosten? Stap dan over op Xelion One van Voicedeals!