Xelion in het Onderwijs

Xelion en A1 actief in het onderwijs

winsys onderwijs

a1 internet in het onderwijs

 

 

 

Sinds 1 Maart 2016 levert A1 samen met Winsys Xelion specifiek voor het onderwijs. Hierbij leveren wij samen de volledige oplossing voor het onderwijs, dat wil zeggen de Live School omgeving van Winsys in combinatie met Xelion de Hosted Telefonie oplossing.

Voor het onderwijs is er een speciale Educational License waarbij Xelion voor 50% korting aan het onderwijs wordt geleverd door A1 en Winsys. Hierdoor valt het onderwijs aanzienlijk te besparen op de Telecom kosten maar ook op het operationele beheer van de huidige ICT omgevingen. Een gemiddelde school kan tussen de 30% en 50% besparen op de operationele Telecom en ICT kosten. Verder bent U heel flexibel in het aantal Werkplekken en Telecom werkplekken. U betaald per Werkplek of per telefoon toestel per maand!

 

Niet investeren? Wilt U niet investeren in de benodigde IP telefoons? We bieden ook de mogelijkheid om de Xelion af te nemen waarbij wij ook de benodigde telefoons leveren als onderdeel van de dienst tegen een vast bedrag per toestel per maand waarbij ook de investering van het benodigde toestel is meegenomen!

 

De Educational license is de volledige Xelion licentie inclusief alle functionaliteit, dat is geen uitgeklede versie! Ook is er naast de standaard licentie die met 50% korting wordt geleverd ook een speciale Klas lokaal licentie voor telefoons die in de klaslokalen maar heel beperkt gebruikt worden en niet alle functionaliteit nodig hebben. Hierdoor is de prijs voor het Xelion Hosted Telefonie platform nu wel heel interessant geworden!

 

Wilt U ook weten wat Xelion voor uw organisatie kan betekenen? Graag maken we een vrijblijvende afspraak om huidige ICT en telecom te inventariseren en U voor te rekenen wat de besparing voor U zou zijn als U overstapt op Live school en Xelion Hosted telefonie. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via het Contact formulier of telefonisch via 0513-646493