Xelion in het nieuws

Zakelijke professionals nu altijd bereikbaar met Xelion op al hun apparaten

 

Heerenveen (12 februari 2016) – Zakelijke telefonie is al lang niet meer beperkt tot één toestel. Gebruikers communiceren via PC, smartphone, tablet en misschien ook wel via een bureautelefoon. Voor al die verschillende apparaten heeft Xelion één makkelijk te bedienen app. Met de app heb je via één simpel menu toegang tot adressen, kun je bellen, luister je gesprekken terug, chat je met collega’s en nog veel meer. De Xelion app is te vergelijken met een Zwitsers zakmes: een handige tool met veel mogelijkheden die je altijd bij je wilt hebben.

xelion hosted telefonie van A1 Internet
Binnen het model dat Xelion nu introduceert kunnen gebruikers op al hun apparaten werken tegen een vaste prijs. Daarmee speelt het bedrijf in op de snel veranderende manier van zakelijk communiceren en de behoefte van MKB-afnemers aan een helder en eenvoudig prijsmodel zonder verborgen kosten voor extra opties.

Micha Cohen, directeur van Xelion: “Uit een onderzoek dat we recent hebben gedaan komt naar voren dat gebruikers gemiddeld meer dan 2,5 apparaten hebben om zakelijk te communiceren. Dan wil je ook op al die apparaten makkelijk kunnen werken. Vanaf nu is het mogelijk om voor een vaste aantrekkelijke prijs de Xelion app met onbeperkte functionaliteit te gebruiken op al je toestellen. Makkelijk werken en geen verborgen kosten, daar houden onze afnemers van.”

Tijdens een proef eind 2015 kozen bedrijven die zijn overgestapt naar Xelion voor meer dan 70% voor het nieuwe model, waarbij de gebruiker onbeperkt de app kan installeren op zijn eigen toestellen. De nieuwe aanbiedingsvorm is de enige in zijn soort in Nederland en medio februari voor nieuwe gebruikers beschikbaar. Bestaande Xelion gebruikers kunnen uiteraard eenvoudig overstappen.

Meer weten? Neem contact op met info@a1.nl of telefoonnummer 0513-646493.

A1 Internet levert nu ook de gebruikers gebasseerde licenties tegen de meest concurrerende tarieven in de markt! Wilt U meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!