Xelion bij calamiteiten

Voordeel van een Xelion Hosted Telefonie oplossing bij calamiteiten

xelion bij calamiteiten

U verwacht dat het U nooit gaat gebeuren, maar toch kan het iedereen overkomen. U krijgt brand in uw kantoorpand. Voor een bedrijf een grote ramp. Uw gehele bedrijf komt uiteraard volloedig stil te liggen.

 

Als er geen gewonden of ernstigere zaken zijn gebeurd dan valt dat deel nog mee. Maar nu moet U verder.

 

Hoe groot is de schade? Kunt U uberhaupt nog in uw pand? Is er nog wat te redden? Meestal bij brand is het pand niet langer te gebruiken en zult U tijdelijk moeten uitwijken naar een nieuwe locatie. U moet een hoop regelen. De nieuwe locatie, kantoor meubilair en zorgen dat U natuurlijk telefonisch bereikbaar bent.

Voordeel van Hosted Telefonie van Xelion

 

Als u Xelion hosted telefonie gebruikt kunt U redelijk eenvoudig zorgen dat U weer bereikbaar bent! Als u op de nieuwe locatie internet heeft (of dat nu via ADSL, Wifi of 4G is) kunt U zorgen dat U weer op normale wijze bereikbaar bent! U zorgt voor IP telefoons en sluit die op internet aan en U bent weer bereikbaar! Er hoeven geen lijnen omgelegd te worden (KPN), doorschakelingen gemaakt te worden!

 

Bereikbaar op uw tijdelijke lokatie via Xelion

 

Doordat Xelion volledig in de Cloud werkt en via IP is aangesloten kunt U zeer eenvoudig en snel op elke locatie waar internet te krijgen is beschikken over uw telefooncentrale! In geval van calamiteiten kunt U altijd eenvoudig en snel van locatie wisselen. Iets wat handig kan zijn in noodgevallen, maar ook als U met tijdelijke uitbreidingen zit wat niet in uw eigen pand kan en wat op een externe lokatie komt. De lokatie is niet meer belangrijk, alleen dat er een internet verbinding is. Dit geeft voor U maximale vrijheid en beschikbaarheid!

 

Xelion en uw bedrijfsverhuizing

 

Uiteraard is het gemak van Xelion Hosted Telefonie niet alleen bij calamiteiten. Ook als U een bedrijfsverhuizing plant merkt U het gemak van een Hosted Telefonie oplossing van Xelion. Nooit meer verhuizingen aanvragen van uw bestaande telefoonlijnen maanden van te voren, waarbij de kans dat lijnen te vroeg, of te laat worden opgeleverd! U kunt nu verhuizen wanneer het U uit komt! U pakt simpelweg uw telefoons op en plugt ze op de nieuwe locatie in! En dat was uw verhuizing!

 

Meer weten over Xelion Hosted Telefonie

 

Wilt U meer weten over Hosted Telefonie van Xelion? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons Contact formulier. Of anders telefonisch via 0513-646493

 

Xelion is ook beschikbaar in het One concept. Hierbij betaald U een vast bedrag per medewerker, per maand inclusief alle gesprekskosten! Voor meer informatie kijk op de website van Xelion One