Xelion 6 update, verdere integratie!

Uitgebreidere integratie met nieuwe release Xelion 6

integratie met xelion

Delft, 13 november 2013 – Met de introductie van een nieuwe release van zijn zakelijk VoIP systeem Xelion6 bevestigt Xelion zijn ambitie als toonaangevende aanbieder van telefonieoplossingen In de nieuwe release 6.12 is verbeterde integratie het centrale thema.

Koppelen van bedrijfsapplicaties

Het koppelen van een CRM met telefonie en is voor steeds meer bedrijven relevant. Door deze integratie wordt het dubbel invoeren van klantgegevens voorkomen en wordt altijd met een actueel contactenbestand gebeld. Xelion6 voorziet in de integratie met diverse pakketten. In de nieuwe release zijn koppelingen met Salesforce en PerfectView toegevoegd.

Integratie met mobiel

Xelion6 biedt als enige aanbieder vast-mobiel integratie zonder dat de gebruiker vast zit een specifieke mobiele aanbieder. De Xelion app geeft de gebruiker keuzevrijheid en dat levert uiteraard voordeel op. De app biedt krachtige functies als een up-to-date adressenboek, beschikbaarheidsstatus, scheiden van privé/zakelijke, wallboards. In de nieuwe release zijn extra functies toegevoegd en is de installatieprocedure van de app makkelijker gemaakt.

Toestelkeuze verder uitgebreid

Xelion6 werkt op basis van open standaarden en maakt het mogelijk om toestellen van diverse fabrikanten eenvoudig aan te sluiten. In de nieuwe release van Xelion is er voor gezorgd dat de nieuwste SIP toepstellen van Yealink en Tiptel worden ondersteund. En ook is het vanaf nu mogelijk om Polycom SIP bureautelefoons via automatische provisioning aan te sluiten.

Xelion wordt zeer actief door ontwikkeld. Xelion is een 100% Nederlands product en bestaat reeds ruim 7 jaar. Hiermee is Xelion het meest bekende Hosted Telefonie platform wat 100% in Nederland wordt ontwikkeld!

 

Wilt u ook weten wat Xelion voor Uw organisatie kan betekenen? Neem eens vrijblijvend contact met A1 Internet op voor vrijblijvend advies!

 

Op zoek naar andere Cloud oplossingen? A1 Internet is Nederlandse top dealer van Rushfiles, de professionele Cloud Harddisk! U wilt altijd en overal de beschikking hebben over uw bestanden? U wilt dat al uw medewerkers altijd over de laatste versie van een bestand beschikken? Probeer dan nu Rushfiles de Cloud Harddisk oplossing van A1 Internet!