Voiceworks komt met Managed Voice Lite

VoiceWorks komt met uitgeklede variant Managed Voice

 

Zakelijke operator Voiceworks  introduceert Managed Voice Lite, een beperktere variant van de standaard hosted oplossing Managed Voice.

 

De Lite variant biedt een aantal basisfuncties zoals verkorte kiesnummers, wisselgesprekken en hotdesking, maar niet meer geavanceerde functies zoals het kunnen instellen van voicemail of zogeheten ‘hunt’-groepen. Lite is beschikbaar tegen een lagere maandlicentie. Voiceworks stelt met Managed Voice Lite in te willen spelen aan de behoefte in veel organisaties aan een telefonieoplossing met verschillende mogelijkheden die flexibel in te richten is.

Aan de introductie van Managed Voice Lite is onder meer een onderzoek vooraf gegaan, uitgevoerd door Multiscope, waaruit zou blijken dat zakelijke gebruikers ook willen kunnen kiezen voor een vaste telefoon met beperkte functionaliteiten, naast de standaard uitgebreidere telefoonfuncties, afhankelijk van waarvoor de telefoon gebruikt wordt.

In het onderzoek werd gekeken naar welke functies de vijf meest voorkomende vaste telefoontypen, te weten de bureau-, vergaderzaal-, magazijn-, kantine- en receptietelefoon, minimaal moeten hebben. De receptietelefoon vereist de meest geavanceerde functies, zoals inkomende gesprekken in de wachtrij plaatsen en doorverbinden, gevolgd door de bureautelefoon. Het bureautoestel wordt het meest gebruikt voor het voeren van zowel inkomende als uitgaande gesprekken en doorschakelopties, respectievelijk 85 procent, 88 procent en 60 procent.

Aan de overige telefoons in een organisatie zoals in een kantine, vergaderzaal of magazijn – worden volgens de studie beperktere eisen gesteld. 42 procent van de respondenten geeft de voorkeur aan een beperktere variant in het magazijn. Voor de kantine geldt hetzelfde.

Onderzoeksbureau Multiscope heeft 353 respondenten, eindbeslissers over IT-, data- en telecombeslissingen bij mkb-bedrijven, naar hun voorkeuren bij vaste telefonie ondervraagd.

Xelion 6 meerdere talen

Dit is een manier om de kosten van een managed dienst te verlagen. Een betere oplossing is om te kiezen voor Xelion Hosted Telefonie. Hier heeft U wel voor elk toestel alle functies tegen een nog scherper tarief. Xelion is de Hosted Telefonie oplossing van Nederlandse bodem.

Wilt U meer weten over de mogelijkheden die Xelion voor uw bedrijf biedt neem dan vrijblijvend Contact met ons op voor een afspraak!