Telecom en uw Bedrijfsverhuizing

Een bedrijfsverhuizing

 

 

verhuizing

 

Het verhuizen van uw bedrijf naar een mooie nieuwe locatie is natuurlijk altijd een heugelijke gebeurtenis. Maar bij een verhuizing komen natuurlijk erg veel dingen kijken.

U wilt natuurlijk ook tijdens en zeker ook na de verhuizing optimaal bereikbaar blijven voor uw klanten, de verhuizing mag niet van negatieve invloed zijn op uw klanten contact want de zaken moeten natuurlijk wel doorgaan, ook tijdens de verhuizing!

Overweeg daarom over te stappen naar Xelion hosted telefonie van A1. Hiermee bent U niet alleen altijd optimaal bereikbaar, maar ook tijdens een verhuizing kan het Xelion systeem eenvoudig met U mee verhuizen zonder investeringen en planningen van externe partijen die uw bestaande telefooncentrale moeten verhuizen en veelal opnieuw inrichten, KPN die allemaal nieuwe verbindingen  moet opleveren op uw nieuwe locatie etc.

 

Xelion en uw verhuizing

 

 

Xelion hosted telefonie

 

 

Met Xelion hosted telefonie pakt u simpelweg uw toestel op, U gaat naar de nieuwe locatie en U sluit uw toestel aan en u bent verhuist! Dat wil zeggen uw telecom dan 😉 Maar zo eenvoudig werkt een verhuizing als U gebruik maakt van Xelion Hosted Telefonie. Het enige wat U op uw nieuwe locatie nodig heeft is een stabiele internet verbinding met voldoende capaciteit. Voordeel is ook dat U indien u wenst per medewerker kunt verhuizen. Iedere medewerker kan zijn eigen toestel meenemen en op de nieuwe locatie op het netwerk aansluiten en is weer beschikbaar.

Zijn uw medewerkers een bepaalde tijd tijdens de verhuizing niet beschikbaar? Schakel uw telefoonnummer(s) tijdelijk door naar een mobiel nummer of aantal mobiele nummers en tijdelijk bent U daar op bereikbaar. Dit alles is door U zelf eenvoudig zelf in te stellen en te wijzigen.

 

Ondersteuning door A1

 

a1 internet hosted telefonie

 

A1 kan U ondersteunen in uw migratie naar Xelion Hosted Telefonie. Wij maken een gratis inventarisatie van uw huidige telecom omgeving en adviseren U in de te nemen stappen om probleemloos over te stappen naar Hosted Telefonie van Xelion. Voor meer informatie over alle mogelijkheden die Xelion uw bedrijf kan bieden neem vrijblijvend Contact met ons op!