Onderwijs en Xelion – de Perfecte combinatie!

A1 Internet en Winsys komen met Xelion in het Onderwijs

 

a1 internet cloud diensten

winsys onderwijs

 

 

 

Door de samenwerking tussen A1 Internet en Winsys bieden wij nu de meest uitgebreide Hosted Telefonie oplossing in het Onderwijs. Xelion is al lange tijd marktleider in Nederland op het gebied van Hosted telefonie. Met een aantal specifieke doelgroepen waaronder de Zorg is Xelion  nu ook actief in de markt voor het onderwijs met een speciale oplossing hiervoor.

 

Winsys is reeds lange tijd een van de belangrijkste ICT dienstverleners voor Scholen en Onderwijs instellingen in heel Nederland met haar Live in de Cloud diensten. Daar is nu Xelion Onderwijs aan toegevoegd. Hierdoor kunnen A1 en Winsys nu een totaaloplossing aan alle onderwijs instellingen in Nederland bieden.

We bieden scholen het totale Xelion Hosted Telefonie product tegen een speciaal educatief tarief! Hierbij wordt de volledige Xelion dienst geleverd inclusief alle opties die Xelion zo interessant maken. Inclusief de unieke vast-mobiel oplossing volledig op software gebaseerd. Wordt standaard meegeleverd en niet als optie!

Xelion wordt tegen speciale educational licences aangeboden aan het onderwijs waardoor Xelion prijstechnisch nog interessanter is geworden.

Wilt U als onderwijs instellingen meer informatie over Xelion en de unieke mogelijkheden? Neem dan Contact met ons op. Wij kunnen samen met U de beste oplossing samenstellen die volledig aansluit bij uw wensen.

Winsys Succesvol samenwerken met onze klanten, zorgt voor versterking van beide partijen. Goede innovatieve ICT oplossingen kunnen pas helpen als ze goed ingezet kunnen worden, kunnen koppelen, uitwisselen en aansluiten bij de echte behoefte van de mensen die het willen gebruiken.

A1 – Internet aanbieder sinds 1992. Aanbieden van Cloud diensten (Cloud Harddisk, Werkplek, Hosted Telefonie) en een van de eerste commerciële Internet aanbieders van Nederland!

Xelion – Sinds 2010 leverancier van het Xelion Hosted telefonie platform. Het in Nederland meest gebruikte en meest gebruiksvriendelijke Hosted Telefonie systeem.