Een professionele stem in uw Xelion centrale

Laat uw Xelion centrale voorzien van een professionele stem

professionele stem xelion

Maakt U gebruik van keuze menu’s, voicemail of aankondigingen binnen uw Xelion Hosted Telefonie centrale? Dan heeft A1 een professionele studio om uw boodschappen te laten inspreken. Zorg dat U professionaliteit uitstraalt, ook in uw klanten contact.

Het inspreken van een boodschap lijkt zo eenvoudig. Gewoon een microfoon op een PC en een text inspreken. Helaas is de realiteit anders. Boodschappen worden nog steeds vaak haastig, met te weinig volume of met veel achtergrond geluiden of ruis opgenomen. Hierdoor zijn boodschappen soms slecht verstaanbaar of klinken erg zacht of met veel ruis.

 

Een professionele stem

Naast dat het inspreken in een studio een veel beter resultaat oplevert, is een professionele stem ook een visite kaartje voor uw bedrjif. Zeker als een klant wat langer aan de lijn moet blijven is een rustige duidelijke stem juist van groot belang. Dit kan nu voor een zeer voordelig tarief, vanaf slechts eur 25 per voice prompt.

 

Laat uw Xelion centrale inspreken

 

Wilt U uw boodschappen laten inspreken door A1, neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De tarieven beginnen al vanaf 25 EUR voor een professioneel ingesproken boodschap, dus ook de prijs hoeft U het niet te laten!

Heeft U nog geen Xelion centrale? Het laten inspreken van de boodschappen kan uiteraard ook voor andere centrales. Wij leveren de texten gewoon in het door U gewenste formaat. Uiteraard willen wij U ook graag voorrekenen wat de voordelen van een Xelion Hosted Telefonie oplossing zijn ten opzichte van uw huidige oplossing. Graag maken we voor U een offerte en maken we de financiele en operationele voordelen voor U inzichtelijk!

Sinds kort is het ook mogelijk om Xelion voor een vast bedrag per medewerker af te nemen, inclusief de gesprekskosten! Kijk daarvoor naar de Xelion One oplossing! Voor slechts EUR 15 per medewerker per maand!