een Alternatief voor DropBox?

Bestaat er een alternatief voor Dropbox?

alternatief voor dropbox

Op zoek naar een alternatief voor dropbox

U wilt graag een Online Harddisk? en eenvoudig bestanden delen?
In eerste instantie lijkt Dropbox dan een goed product. Gratis kleine hoeveelheid opslag beschikbaar en eenvoudig in gebruik. Maar is het wel zo’n goed product ?

Bent u zakelijke gebruiker? Dan misschien een paar dingen om even rekening mee te houden;

– Dropbox slaat uw data in Amerika op. Dat betekent dat uw data onder de Amerikaanse wet-en regelgeving valt!

– Beveiliging, Dropbox heeft in de zomer van 2012 een hack ervaren waarna gegevens van gebruikers gebruikt werden om spammails te versturen. Gebruikers die Dropbox gebruiken voor het opslaan van persoonlijke informatie of andere gevoelige gegevens worden geadviseerd verder te kijken naar een ander opslagmedium. Hetzelfde geldt voor zakelijke gebruikers die bijvoorbeeld bedrijfsgegevens in de Cloud plaatsen.

– Er is een beperking in dataverkeer welke u naar en van de Dropbox stuurt

Zijn er alternatieven ?

Jazeker er zijn legio alternatieven. Vraag is vooral bent u een zakelijke gebruiker of wilt u het privé gebruiken en is veiligheid voor u minder van belang.

Indien u een zakelijke gebruiker bent en u vertrouwd uw bestanden aan ‘de Cloud’ toe dan wilt u dat uw bestanden veilig worden opgeslagen en dat derden niet bij uw gevoelige bedrijfsgegevens kunnen komen. Daar wilt u zeker van zijn! In dat geval is Rushfiles van A1 Internet BV het beste alternatief. Al uw data wordt veilig op servers in Europa opgeslagen. Gecodeerd met een 2048 bits sleutel welke u zelf kunt instellen. U bent zelf de enige die die sleutel in handen heeft en daarmee de veiligheid van uw bestanden garandeert!

Rushfiles is een reeds lang bestaande partij met een uitstekende zakelijke reputatie op het gebied van veiligheid en beschikbaarheid. Wilt u zelf eens ervaren of een Cloud disk iets voor u is? U kunt dit nu zelf eenvoudig gratis proberen. Meld u aan op de site van A1 Internet onder Rushfiles en start uw gratis demonstratie, heeft u naar aanleiding daarvan nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en stel uw vragen aan onze specialisten!

Aanmelden gaat eenvoudig, klik Hier om u aan te melden zonder enige verplichting!