A1 is op zoek naar jou! – Resellers

Wij zijn op zoek naar actieve resellers

resellers a1 internet

Wij zijn op zoek naar actieve bedrijven in het ICT en Telecom segment waarmee wij kunnen partneren voor het leveren van diensten.

Hierbij bieden wij een breed scala aan diensten zoals;

Telecom diensten

  • Hosted Telefonie op basis van Xelion
  • Leveren van SIP Trunks (gratis!)
  • Leveren van SIMM kaarten voor Vast Mobiel integratie

 

ICT Diensten

  • Cloud harddisk, opslag van data in de Cloud op basis van Rushfiles
  • Werkplekken in de Cloud, al dan niet met Office 365 maar altijd voorzien van een veillige Cloud Harddisk!
  • Online backup, uw klanten kunnen hun data geautomatiseerd veilig elders opslaan als backup

Wij bieden een geautomatiseerde portal voor onze resellers waarbij U zelf uw orders kunt plaatsen en beheren. U heeft zelf toegang tot alle systemen en kunt als reseller zelfstandig orders aanmaken en realtime verwerken.

De diensten kunnen indien gewenst Whitelabel aangeboden worden of gewoon onder de naam van A1 Internet. Als reseller heeft U daar volledig de eigen vrijheid in.

Uiteraard staan onze professionele medewerkers stand-by mocht U tegen vragen aanlopen en ondersteunen wij U met marketing materiaal en brochures. Ook worden regelmatig resellerĀ bijeenkomsten gehouden waar U wordt bijgesproken over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alle diensten.

Indien gewenst kunnen wij ook voor U de telecom billing uitvoeren zodat u zelf geen systeem hoeft in te richten om gesprekken te kunnen factureren. Wij kunnen voor U dit zeer flexibel uitvoeren!

Facturatie vanuit uw bedrijfsnaam en logo en op uw briefpapier indien gewenst.

Uw eigen kosten plan, U geeft zelf uw gewenste bedragen op wat U voor welke dienst wenst te factureren! We bieden een volledig online portal die de facturatie voor U regelt. U ziet hier exact alle uitgezonden facturen in, U kunt hier de betalingen in boeken, het systeem kan automatisch herinneringen of aanmaningen verzenden. Het hele administratieve traject is voor U geautomatiseerd!

Neem met A1 contact op om de mogelijkheden om reseller te worden.