Xelion Hosted Telefonie in meerdere talen

Xelion kondigt nieuwe Softphone in meerdere talen aan

Xelion hosted telefonie meerdere talen

Vanaf half Februari 2016 is Xelion de Hosted Telefonie oplossing welke door A1 Internet uit Heerenveen geleverd wordt ook in meerdere talen beschikbaar!

De Xelion softphone die standaard meegeleverd wordt bij de Hosted Telefonie oplossing is vanaf nu naast Engels ook in het Duits beschikbaar. Op korte termijn zullen ook meerdere talen beschikbaar gemaakt gaan worden.

Hierdoor zal Xelion verder Europa in gaan en verwachten wij verdere groei door ook internationale klanten te kunnen aansluiten binnen Europa en ook daar buiten.

 

Xelion; een Nederlands top product

 

 

Xelion timmert al enige jaren aan de weg in Nederland en is uitgegroeid tot het Hosted Telefonie platform van Nederlandse bodem. In 2015 is de Xelion App volledig vernieuwd en is er een eenvoudige vast-mobiel integratie ontstaan waarbij klanten met hun bestaande mobiele abonnement toch een mobiele integratie kunnen uitvoeren met hun Xelion telefonie oplossing! Hierdoor is een veel snellere acceptatie van deze nieuwe vorm van communicatie op gang gekomen.

Door nu zowel de App als de Xelion Softphone client in meerdere talen te gaan ondersteunen zal het product ook buiten Nederland verder worden uitgerold in Europa.

 

Kennis maken met Xelion Hosted Telefonie?

 

Wilt U weten wat Xelion voor U en uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Graag demonstreren wij U de krachtige mogelijkheden van het Xelion Hosted Telefonie platform. Ook kunnen wij geheel kosteloos een analyse van uw huidige telecom infrastructuur maken en dit presenteren in een plan om dit naar Xelion te migreren. Hierbij zijn wij U graag persoonlijk van dienst!

 

Wilt U meer weten? Neem Contact met ons op! dit kan telefonisch via: 0513-646493 of via ons CONTACT formulier

 

Uitgebreidere informatie over de Xelion Hosted Telefonie vindt u op www.virtualpbx.nl, hier vindt U ook alle prijsinformatie